BEEPROGER

Een software bouwer die jouw taal spreekt‎

BEEPROGER

De ‘roger beep’ is een toon die op de radio gebruikt wordt om aan te geven dat de zender is opgehouden met praten – een manier om aan te geven dat je je boodschap hebt overgebracht. We bouwen dagelijks aan oplossingen die het overbrengen en delen van informatie makkelijk maken.

Het succesverhaal

In 2013 is beeproger opgericht om unieke bedrijfsprocessen te optimaliseren middels koppelingen en maatwerk software. Inmiddels is het team uitgegroeid naar meer dan 20 Rogers en we groeien hard. Met ons expertise in het creëren van maatwerk software en koppelingen ontwikkelen voor bedrijven, begeleiden wij ook ontwikkeltrajecten voor startups en scale ups. Dit zorgt voor een variatie aan samenwerkingen met ambitieuze organisaties waar kennis wordt gedeeld om gerichte maatwerkoplossingen te realiseren.

Wat maakt beeproger awesome?

De directe impact die je hebt aangezien we vaak aan het begin staan van digitaliseringstrajecten binnen het MKB. De bedrijven die bij ons aankloppen willen toekomstbestendig worden en zien software als een laagdrempelige manier om in die ambitie grote slagen te maken. Aangezien dit is waar ons expertise ligt, kunnen wij veel bieden aan deze samenwerkingen.

Wist je dat?

VeiligheidNL kreeg data van de meldkamer. GPS-locaties, buurt-, wijk- en gemeentecodes moesten handmatig toegevoegd worden aan deze meldingen. Door een koppelingen met verschillende databases wordt tot 90% van alle data die vanuit de meldkamer binnenkomt wordt automatisch voorzien van de juiste informatie. Daarnaast hebben we ook nog een dashboard ontwikkeld waarmee deze informatie ten alle tijden overzichtelijk is voor de gebruiker.

Waarom beeproger?

  • Alles wat we doen is maatwerk.  

  • We denken en werken doelgericht.

  • We geloven in zelfstandigheid en autonomie. 

  • De vraag naar maatwerk oplossingen groeit enorm.

Meer Digital Heroes in Groningen