Bossers & Cnossen

Meer jij en minder wij

Bossers & Cnossen

De wereld verandert razendsnel. Technologische ontwikkelingen zijn bijna niet meer bij te houden en nieuwe producten en diensten komen en gaan in een razend tempo. 
Je kan vandaag de dag werken ín de IT en je kan werken mét IT. Dat eerste is een keuze, maar de tweede, daar ontkomt niemand meer aan. B&C is zich hiervan bewust en heeft zich van traditionele IT organisatie weten te transformeren in een toekomst bestendige. Eigenlijk door één simpele methode; meer jij en minder wij. Luisteren naar de gebruikersbehoefte en de verschuivingen op de markt. 
 

Het succesverhaal

In 1988 werd Bossers & Cnossen opgericht als softwarebedrijf. Door twee programmeurs werd de software ontwikkeld. Al snel werd er overgestapt naar het bouwen van kloon PC’s. Na 2000 gingen de eerste servers naar de klant. B&C trok ander personeel aan met andere vaardigheden die meedachten over nieuwe dienstverleningsvormen. Vanaf 2010 deed 'de cloud' zijn intrede en werden de eerste klanten in een virtuele omgeving ondergebracht. Bijna 3 jaar geleden transformeerde B&C in een holacratie waarbij talent echt de kans krijgt. Vandaag zijn we met 80 medewerkers en flink bezig met o.a. AI en het trainen van skills van gebruikers naast hardware plaatsen. 

Wat maakt B&C awesome

B&C is 30 jaar en binnen de IT moet je dan wel een durfal zijn om nog steeds nieuwe dingen te proberen. Gelukkig is daar ruimte voor, goed idee? Waarom dan nee? Ook al beseffen we het niet altijd: met onze ideeën, producten en diensten lopen we vaak voorop in de markt. En dan ben je wel best wel een beetje awesome. Heb jij het volgende innovatieve idee? 

Wist je dat?

We investeren in inspirerende start-ups die bijdragen aan de sustainable developments goals? Omdat we al flink wat jaren mee gaan kennen de we klappen van de zweep. Ook die kennis dragen we graag over zodat de knappe koppen van nu over 10 jaar nog steeds hun innovatieve ideeën kunnen delen. “Sharing Ideas & IT” is ons motto, kennis delen is waar we goed in zijn.

Zijn jij en B&C een match?

  • Ondernemen in je eigen rol, oftewel echt je talent kunnen benutten;
  • Goed idee? Waarom nee? We hanteren een “safe enough to try” mentaliteit;
  • Met 80 collega’s kan je altijd van iemand leren; en zo niet? Dan zorgen we ervoor; 
  • Altijd aan het innoveren en optimaliseren, het kan altijd beter en slimmer; 
  • Hier is iedereen gelijk, allemaal met een eigen karakter en expertise.


 

Meer digital heroes in Groningen