IBM Client Innovation Center

We inspireren elkaar om onze mogelijkheden te ontdekken

IBM Client Innovation Center

Wij zijn onderdeel van IBM. Ben je bekend met ons 100-jarige geschiedenis? In 1975 maakten we onze eerste portable computer. Dat is voor jou waarschijnlijk iets te lang geleden om te herinneren, maar misschien heb je wel eens een app gebruikt die door ons is gemaakt.
 

Het succesverhaal

In 2013 openden we de deuren van onze eerste Client Innovation Center (CIC) in het bruisende Groningen. Sinds die tijd groeien we alleen maar. We hebben nu onze eigen Design Studio en DevOps Garage en een tweede kantoor in Amsterdam. Van design tot onderhoud; wij werken aan interessante projecten en leveren de beste technische diensten aan onze klanten.

We blijven groeien en zijn op zoek naar getalenteerde, enthousiaste mensen die willen werken aan innovatieve oplossingen. We inspireren elkaar om onze mogelijkheden te ontdekken en ons eigen pad te creëren en doen dat graag met jou!

Wat maakt IBM CIC awesome

We zijn bekend van ons werk in de gebieden: agile & creative software engineering, de IX-studio en cognitive & enterprise solutions. Denk aan de ontwikkeling in onze DevOps Garage, het design in onze IBM Studio en zakelijk werk, terwijl we diensten aan onze klanten leveren die de volledige levenscyclus omvat. Wij bieden je de kans om je eigen pad binnen deze gebieden te creëren.

Wist je dat?

Het IBM Client Innovation Center een start-up is met de ondersteuning van ‘s werelds grootste bedrijf in IT en consulting: IBM. Het center is opgericht om een breed scala van de nieuwste technische diensten te leveren aan onze klanten.

Wij opereren vanuit 16+ locaties over heel Europa. Op deze manier zijn we in staat om aan de technische, taal-, tijdzone- en wettelijke vereisten van de projecten voor de lokale klanten te kunnen voldoen.
 

Zijn jij en IBM CIC een match?

  • Centraal gelegen in Groningen
  • Excellent work-life balance
  • Constante toegang tot technische kennis/opleiding
  • Meer dan 250 leuke collega's
  • Opstap naar 's werelds toonaangevende ICT-bedrijven

Meer digital heroes in Groningen